Et fantastisk stævne

Nyborg Sejlforening inviterede til super ADP. DM. den 18.-19.-20 august 2017.
Der var inviteret 7 til 8 bådklasser og der mødte 4 klasser op.
Ylva, Scankap 99, BB 10 Meter og Molich X Meter i alt 64 både – deraf 10 stk. Molich X Meter.
Fra Molich klassen var der et meget flot fremmøde med 10 både til start.

Ifølge aftale med Nyborg Sejlforening var det aftalt, at vi skulle sejle distance fredag og op/ned baner lørdag. Distancen blev startet lige uden for Nyborg Marina med en tur ud i bæltet, videre sydpå igennem Kobberdybet og med mål uden for Nyborg Marina. Ninka kom først i mål med Maja lige bag sig, Vores Båd var udsat for lidt sejl-haveri, som desvære satte den lidt tilbage, og en tur til sejlmageren fredag aften var nødvendigt.

Lørdag var vi alle klar til op/ned baner, vi var tildelt vores egen bane da vores stævne kun havde status som klassemesterskab, de andre klasser havde status som DM.
Vinden var øget fra om fredagen og på vej ud til banen talte vi meget om det skulle være fok eller genua, valget faldt på fok og det var godt da middelvinden øgede til  9-10 m/s. med pust op til 13-15 m/s.
Eowyn sejlede med genua da fokken var glemt derhjemme, flot sejlet under de vejrforhold.
Der blev afviklet  4. sejladser uden de helt store uheld, dog var der igen lidt arbejde til sejlmageren.


Efter vi kom i havn var der moleøl og grillpølser.
Om aftenen blev der holdt præmiefest med spisning i et stort telt hvor der var rigeligt plads til alle, de forskellige klasser var placeret så de sad samlet til spisningen så det sociale var der også tænkt på. Nyborg Sejlforening havde styr på det hele og formåede at lave et virkeligt godt stævne med gode baner begge dage – en stor tak til Nyborg Sejlforening


Molich X Meter klubben havde medbragt en halvmodel som Thomas Ebert overrakte Nyborg Sejlforening som tak for et godt arrangement.

Håber at se jer alle igen til næste år et eller andet sted i landet. Konceptet med super DM. er oplagt en god ide.

Sejler hilsen
Ninka med besætning.

Skriv et svar