Glædelig jul og godt nytår

Kære Molich sejler

Med denne hilsen vil bestyrelsen gerne ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår.

Bestyrelsen har netop udsendt årets sidste nyhedsbrev. Vi håber den er modtaget, ellers bedes du skrive til os så vi kan få opdateret maillisten.

Sejlsæson 2016 har forhåbentligt givet hver især nogle at de særlige øjeblikke fra havnen eller på havet der gør at vi allerede nu glæder os til at forårsklargøringen ER overstået og X-meteren ligger sejlklar igen.

Årets højdepunkt i klubben var igen stævnet i Sletten som fandt sin nye klassemester i D40. Der er historisk tradition for, at formanden ikke selv påtager sig den opgave at opbevare halvmodellen på kaminhylden for vinteren, men så det må jo være op til os andre at dette ikke gentager sig.

Næste års stævne er allerede i støbeskeen, så sæt kryds i kalenderen 18.-19. august, hvor Molich-klubben har fået muligheden for at blive en del af ”Super-DM”, et stævne der tegner til at blive det største kølbåds mesterskab i mange år. Læs mere herom i nyhedsbrevet og evt artiklen her: http://www.baadmagasinet.dk/kapsejlads/nyheder/24950-super-dm-til-nyborg-i-2017

Slutteligt vil vi opfordre til at I bruger vores hjemmeside flittigt. Bl.a. er der flere både der endnu ikke har oprettet og opdateret deres profil. Gør de øvrige medlemmer og nysgerrige besøgende den glæde at beskrive jeres båd på siden.

Sidst men ikke mindst;

Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle

 

Mvh bestyrelsen

Thomas, Thomas, Pernille, Niels, Hans Jørgen, Per og Erik

Skriv et svar