Klassemesterskab 2020

Hvem skal kalde sig Klassemester 2020 og have halvmodellen hængende i år?

Vores årlige stævne der i år var planlagt til at være i Hornbæk må vi desværre aflyse, da sejlklubbens lokaler er meget små. Det bliver ikke muligt at afvikle de sociale dele af arrangementet forsvarligt. Tre dage ”sammen hver for sig” ville ikke være til at holde ud.

MEN selv om vi desværre har måttet aflyse Klassemesterskabet, skal halvmodellen ikke samle støv.

Derfor har klubben indgået et samarbejde med Hundested og Lynæs sejlklubber om, at deres årlige Hesselø Rundt kapsejlads i år bliver medlemmernes mulighed for at erhverve sig halvmodellen og kalde sig KLASSEMESTER…!!

Nuværende Klassemester Maja har i øvrigt flere gange sat omsejlings-rekord i netop denne sejlads. Det var godt nok tilbage i 70’erne, men alligevel; ombord på Maja glemmes den slags ikke og moralen er derfor høj og klar til at sejle om halvmodellen.

Derfor håber vi at kunne samle så mange Molich’er som muligt den 29. august til start ved Hesselø Rundt.

Tilmelding via sejladsens officielle hjemmeside https://lynaes.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=196 , hvor man tilmelder sig som almindelig deltager. Ved mere end 3 tilmeldte både, vil vi få vores egen start. På land indgår vi på lige fod med alle de øvrige deltagere, så der vil ikke være særskilt forplejning til os.

HUSK: For at kunne kalde sig Klassemester og sejle med om halvmodellen gælder vores interne retningslinjer stadig; Båden skal være klassebåd eller have et DH-mål der er højere end klassebådens. Er din båd optimeret til et lavere mål end Klassebåden, deltager du alene på dit DH-mål.

Klubben vil refundere alle startende medlemmers indskud efter sejladsen.

Skriv et svar