Vi er klar….Klassemesterskab 2022

Kære Molich-sejler

Tilmeldingen til Klassemesterskabet er åben…. Mon du kunne have lyst til at sejle mod os? – enten begge dage eller blot Hesselø rundt om lørdagen. Eller blot deltage i hyggeligt samvær på molen og til middagen?

Du har tidligere modtaget invitationen… eller læs tidligere nyhed her på siden om vores nye stævnekoncept. Skrev gerne til os, eller på vores nye Facebook side om dine tanker og evt deltagelse.
Som ny formand hører jeg også gerne, hvad du synes om foreningen bør ændre noget eller om vi f.eks. bør stille klassemesterskabet på pause i en periode og eventuelt fokusere mere på sejladser som f.eks ”Fyn rundt” eller andre kapsejladser – hvor klubben kan støtte med et
økonomisk tilskud.
(Dette års Klassemesterskab støttes så deltagelsen er næsten gratis) Målsætningen for klubben er, at vise Molich X Meteren frem og skabe opmærksomhed om bådtypen. Så her i ligger også at vise, at den sejler hurtigt og at den stadig kan slå andre både efter DH mål.
Jeg har fuld respekt for, at ikke alle synes det er interessant at kapsejle – og derfor kan det jo være, at vi bør finde en ny fælles form for træf i de kommende år.
Jeg håber du skriver tilbage således at jeg kan få lidt indsigt i hvad klubben fremover bør fokusere på.
Du er også velkommen til at forhåndstilmelde dig her direkte på mail – så klubben ved hvor mange der deltager.

Tilmeldingen er officielt via klubmodul her:

https://lynaes.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=231

Med venlige sejlerhilsner
Søren Moesgård
Formand
mobil: 60 21 99 01
mail: soren@moesgard.dk

Skriv et svar