Molich-stævne 2018

Molich-stævne 2018

De sidste formalia er faldet på plads omkring Molich stævnet i Helsingør, og hermed link til gældende sejladsbestemmelser  SI Scan-kap 99 Molich X-meter DM 2018 vers4 (003)

Fredag har vi to mulige baner klar til distance sejladsen; én nordpå op i Kattegat og en sydgående ned gennem Øresund. Vi vælger aftenen før hvilken bane det bliver afhængigt af vejret… og længden tilpasser vi således at vi er i havn inden ca 6 timer.

Uden mad og drikke duer helten ikke…. og vi ser at mange endnu ikke har tilmeldt sig morgenmaden (med tilhørende madpakke) eller aftensmaden. Det er for sent nu via hjemmesiden, MEN det kan nås endnu via mail til  kasper.wedersoe@cde-dmd.com men det skal være senest søndag eftermiddag. Derefter kan vi ikke love noget, men kun håbe restauranten evt. kan trylle ekstra frem til de sultne.

Er der medlemmer af klubben der gerne vil deltage i festmiddagen lørdag aften, men som ikke deltager i sejladserne, er i også meget velkommen. Klubben giver et bidrag på 150kr hertil….så alle har i 2018 bestemt mulighed for at få noget for kontingent pengene også selv om du ikke kommer i båd.

Vi er sat i udsigt at der kommer en fotograf forbi stævnet. Husk derfor at pudse sejlerstøvlerne J

Vi håber alle får et godt stævne…. Vi glæder os til at se jer alle.

 

 

Skriv et svar