Generalforsamling i Molich X-Meter klubben søndag 3. marts 2019, kl. 11

Kære Molich sejlere

I indbydes hermed til årets generalforsamling søndag 3/marts 2019. Vi har i år måtte bryde en ellers hyggelig tradition med at afholde generalforsamling på Korsør havn, da restauranten nedbrændte, mens den var udlånt til Ylva-sejlerne til deres DM. Det var vist kokken selv, der fik sat ild til køkkenet, men vi må altså ”slå et slag” og sende en venlig tanke til vores evige rivaler. Til erstatning har vi nu søgt og fundet et passende sted centralt på Sjælland. Det er Slangerupgaard, Ejlstrupvej 140 – 4100 Ringsted, der i dag ejes af den tidligere Hørkram ejer Alex Buchardt, der for nylig har fået opført en imponerende dressurstald på ejendommen. Stedet anvendes bl.a. af dressur landsholdet, ligesom der til dagligt trænes og arbejdes med heste på højeste niveau. I forbindelse med vores generalforsamling vil vi kunne se stedet, ligesom vi vil få mulighed for at se (og smage!) de flasker, som værten sælger til rimelige priser fra sin vinkælder.

Efter den formelle del af generalforsamlingen er overstået, vil der være en let buffet i Loungen.

Jvf. klubbens love skal generalforsamlingen afholdes inden 31.marts, og man er kun stemme berettiget hvis kontingentet er betalt. Har i ikke modtaget opkrævning fra klubben bedes i rette henvendelse til kasseren, eller indbetale ved at overføre 300 DKK til reg. nr. 1551, konto nr. 729 3437 og angiver dit navn og sejlnummer i teksten til modtager.

Vi modtager meget gerne forslag og emner til behandling under punkt 7 eller 9. De skal være os i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen. Har du lyst til og kunne overveje at indtræde i bestyrelsen, hører vi også gerne fra dig. Selv om alle genopstiller, er kampvalg velkommen. Medlemmerne af bestyrelsen deler gerne deres erfaringer med bestyrelsesarbejdet. I kan finde kontakt oplysninger på hjemmesiden.

På Slangerupgaard vil det være muligt at se og prøve nogle af de merchandise ting, som vi har fået fremstillet med klubbens nye logo.

Foreløbig dagsorden herunder:

1/ Valg af dirigent

2/ Beretning for 2018

3/ Årsregnskab

4/ Fastsættelse af kontingent

5/ Valg til bestyrelsen: Følgende er på valg:

Formand; Erik Kulavig (formand, vælges for 1 år ad gangen – modtager genvalg)

Bestyrelses medlem; Thomas Ebert (vælges for 2 år ad gangen – modtager genvalg)

Bestyrelses medlem; Pernille Glyp (vælges for 2 år ad gangen – modtager genvalg)

Suppleant post; jvf klubbens love skal der vælges 1 ny suppleant hvert år. Men da begge suppleanter var på valg sidste år for en 2-årig periode, indstiller klubbens bestyrelse til generalforsamlingens accept at de måtte sidde deres periode ud uden (kamp)valg.

6/ Valg af revisor:

Bent Lundberg Pedersen (genopstiller)

7/ Indkomne forslag

8/ Orientering om Klassemesterskabet 2019

9/ Evt.

Endelig dagsorden udsendes, når vi nærmer os generalforsamlingen.

Klubben giver et tilskud til arrangementet, men vi beder om, at deltagerne bidrager med en egenbetaling på 100 kr som betales kontant eller via MobilePay på dagen. Skulle koner, mænd, gaster og børn have lyst til at deltage, er de selvfølgelig velkommen.

Af hensyn til bestilling af buffet bedes I meddele jeres deltagelse (eller afbud) til Molich-X-Meter@Molich-X-Meter.dk eller sms til 2364 4443 (Thomas Ebert) senest søndag 24 februar.

Mvh

Bestyrelsen

Skriv et svar